Conferința municipală cu genericul: „NOBILA PROFESIE DE PEDAGOG”

ℹ️Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Primăriei municipiului Chișinău Vă invită la Conferința municipală cu genericul: „NOBILA PROFESIE DE PEDAGOG”, care va avea loc în premieră, pe 16 septembrie 2022

⏰️️Ora: 14:00

🧭În incinta sălii, Centrului de Excelență în Domeniul TIC, Tekwill

🗺Adresă: strada Studenților 9/11

📌Gazda evenimentului:

▶️Ion CEBAN, Primar general al Primăriei Municipiului Chișinău

🤝Parteneri: Consiliul Municipal Chișinău al FSEȘ, Centrul de Excelență în Domeniul TIC, Tekwill.

🧑‍🏫Participanți: 280 (cadre didactice și de conducere)/ 120 tineri specialiști.

📢În cadrul Conferinței vor fi abordate premisele unei educații atractive, rolul cadrului didactic în societate și programele municipale/ instituționale de promovare a imaginii pozitive a cadrului didactic.

🎯Evenimentul are drept scop motivarea/ promovarea/ atragerea și menținerea cadrelor didactice în sistemul educațional municipal, ori profesia de cadru didactic este una dintre cele mai respectate, onorabile și responsabile. Cu certitudine profesorul creează viitorul cu propriile mâini, de la formarea credințelor, viziunii asupra lumii, calității morale la generația în creștere.

📺Vizibilitate/ Media:

Conferința municipală, va putea fi vizionată cu transmisiune directă prin intermediul portalului Privesc.Eu și on-line pe pagina de Facebook a DGETS Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport din municipiul Chişinău.

☎️Persoană de contact: Veronica DONȚU

Tel: 069920742